Analysis tools of the rating of the innovative activty of the example of Ukraine and Slovakia - Parkhomenko, Nataliia
Analýza hodnotenia inovačnej činnosti. Porovnanie ukazovateľov hodnotenia rokoch 2016-2017. Príklad a porovnanie Ukrajiny a Slovenska.