Integration of cyber security concepts into the functions of management - Korček, František
Návrh, ako obohatiť funkcie riadenia prostredníctvom koncepcií počítačovej bezpečnosti zameraných na bezpečnosť dôverných informácií. Informovanosť manažérov o kybernetickej bezpečnosti. Bezpečnosť digitálnych aktív podnikov.