Corporate social responsibility (CSR) as a key driver of corporate reputation - Kozáková, Mária, 1991-
Teoretická analýza dôvodov pre sociálnu zodpovednosť korporácií (CSR - corporate social responsibility). Budovanie dobrej povesti spoločnosti na základe sociálnej zodpovednosti podniku. Prezentácia najspoľahlivejších a spoločensky najzodpovednejších spoločností na svete podľa každoročnej správy Global Pulse Study vydávanej Inštitútom pre reputáciu (Reputational Institute).