Analýza príjmov denných študentov vysokých škôl na Slovensku - Kollár, Roman
Príjem v kontexte sociálnej stratifikácie. Sociálne dôsledky nerovnosti príjmov. Sociálne determinanty rozdielnosti príjmov. Charakteristika mládeže. Štruktúra príjmov denných študentov vysokých škôl.