Chatbot - pomocník, který se nikdy neunaví - Ondrušová, Kateřina
Komunikácia s ľuďmi je pre podnikanie kľúčová v akejkoľvek forme a prostredníctvom rôznych kanálov. Medzi hlavné komunikačné kanály v súčasnosti patria chatovací roboti, virtuálni asistenti a digitálni pomocníci. Táto komunikačná platforma je atraktívnym nástrojom pri interakcii s klientom. Pri chatbotovi je potrebná umelá inteligencia a správna konfigurácia bot nástrojov. Využitie chatbota v marketingu.