Current approaches to employee training and their applications in business - Joniaková, Zuzana, 1970-
Súčasné trendy vo vzdelávaní zamestnancov a ich aplikácia v slovenských podnikoch. Školenie zamestnancov ako jedna z ústredných funkcií riadenia ľudských zdrojov. Podpora vzdelávania a osobného rozvoja zamestnancov.