Short-term trends in rail freight transport in the Slovak Republic - Melich, Pavel
Krátkodobá analýza trendov v železničnej nákladnej doprave v Slovenskej republike. Prieskum súčasnej situácie 13 spoločností pôsobiacich na trhu železničnej nákladnej dopravy. Odlišné obchodné modely. Verejná spoločnosť ZSR. Výstavba, rekonštrukcia a údržba železničnej infraštruktúry.