GDPR: základem je selský rozum!
Problematika implemenácie GDPR v oblasti bankovníctva. Jedným z hlavných problémov je nejasný výklad pomerne obecných pravidiel GDPR v konkrétnych situáciách v spojitosti s vysokými sankciami. Cieľom implementačného tímu je zaistiť jednotný výklad GDPR, vytvoriť štandardy a zákony, ktoré by viac špecifikovali rozsah a spôsob spracovania osobných údajov v bankovom sektore.