IT Governance inhibitors: An empirical study in Slovak Republic - Romanová, Anita, 1973-
Prieskum uskutočnený v Slovenskej republike poukazuje na najvýznamnejšie faktory, ktoré chýbajú pri riadeni IT. Neexistujúci systém metrík IS/IT a nejasne definované povinnosti podnikových oddelení. Definícia, ako IT/IS podporuje podnikanie a pokrýva riziká. Implementácia riadenia IT a jej pozitívny vplyv na zvýšenie konkurencieschopnosti organizácie a posilnenie jej postavenia na trhu.