Maďarsko, Bulharsko, Rumunsko - problémem je finanční gramotnost - Sobková, Martina
Porovnanie bankového systému v troch krajinách V8: Maďarsko, Bulharsko a Rumunsko. Reputácia bánk a obecný prístup k bankovníctvu zo strany ľudí. Činnosti bánk orientované na ľudí a ich vzdelávanie. Projekty na zvýšenie finančnej gramotnosti, najmä v Rumunsku. Postoje bánk k novej smernici o platobnom styku PSD 2.