Euro area and Japan – different markets, similar unconventional monetary measures, same dilemma - Kotlebová, Jana, 1969-
Analýza spoločných a odlišných vlastností nekonvenčnej menovej politiky v Eurozóne a v Japonsku, najmä ich vplyv na hlavné makroekonomické a menové ukazovatele v období 2007-2016.