Care of employees as a part of company’s personnel policy - Richnák, Patrik, 1988-
Analýza starostlivosti o zamestnancov vo vybranej spoločnosti na Slovensku. Prieskum úrovne starostlivosti o zamestnancov v danej spoločnosti. Návrhy na zlepšenie starostlivosti o zamestnancov.