Mastercard a Úřad místopředsedy vlády Slovenska budou spolupracovat
Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu bude spolupracovať so spoločnosťou Mastercard v oblasti technologických inovácií a tém s nimi súvisiacich. Obidve strany v Bratislave podpísali memorandum o vzájomnej spolupráci. Táto spolupráca zahrňuje oblasť implementácie moderných platobných riešení v štátnej správe, digitalizácii riadenia výplaty sociálnych dávok alebo pokút. Presný rozsah spolupráce v rámci memoranda.