History, present and the future of the span-of-management concept - Skorková, Zuzana, 1979-
Historické teórie Graicunasa a Stieglitaz, ktoré iniciovali nové trendy a zistenia v oblasti rozpätia kontroly (rozsahu riadenia). Prehľad súčasných prístupov k rozpätiu kontroly (rozsahu riadenia) a ich vplyv na organizačnú štruktúru.