Konkurenceschopnost a produktivita vývozu členských zemí Evropské unie - Fojtíková, Lenka
Analýza konkurencieschopnosti a produktivity vývozu členských štátov EÚ v rokoch 2000−2015 za použitia faktorovej analýzy a metódy analýzy obalu dat.