Alternativní stanovení jednotné sazby korporátní daně ve vybraných zemích EU pomocí analýzy obalu dat - Frýd, Lukáš
Pohľad na daňovú konkurecniu. Úvahy o európskej harmonizácii daňových sadzieb. Lafferova krivka. DEA efektivita daňových výnosov. Window DEA.