Energy innovation needs a public, private and international boost - Turk, Dave
Stagnácia výdavkov v celosvetovom meradle na výskum, rozvoj a realizovanie energetickej inovácie. Rozdiely vo verejnom a v súkromnom sektore. Inovatívna misia (MI), technologické programy pre spoluprácu medzinárodnej energetickej agentúry (IEA) a plán pre strategické technológie (SET) maximalizujú prínos energetického inovatívneho úsilia.