Štruktúra a vývoj vodcovstva v slovenských startupoch - Ljudvigová, Ivana
Teoretické východiská vertikálneho a tímového vodcovstva v startupe. Štruktúra a vývoj vertikálneho a tímového vodcovstva v jednotlivých fázach startupového podnikania - výsledky výskumu na vzorke 76 slovenských startupov.