Kontrola ako funkcia manažmentu a jej zmeny vplyvom krízy - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vplyv krízy na kontrolu ako jednu funkcií manažmentu podniku - výsledky výskumu na vzorke 115 domácich a zahraničných podnikov pôsobiacich na Slovensku v období 2016-2017.