<The> Farm food market in the opinion of Slovak farmers - preliminary research - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Názory slovenských farmárov na trh s farmárskymi potravinami na Slovensku na základe dotazníkového prieskumu z roku 2017.