Ekonomika startupov - Tarišková, Natália, 1973-
Prehľad najúspešnejších príjmových modelov startupov za rok 2016 vo svete aplikácií (online reklamy, affiliate marketing a lead generation, predaj dát tretím stranám, transakčné poplatky, freemium model, elektronické obchody, predaj virtuálnych produktov a predplatné). Perspektívy rozvoja startupov s ohľadom na nastupujúce technologické platformy vo svete – umelú inteligenciu, kryptomeny, drony, internet vecí, AR/VR a solárne energie. Špecifiká modelov monetizácie startupov na Slovensku - výskumu príjmových modelov startupov v období 2015-2017.