EU and Ukraine - State of Affairs in Energy Security - Goda, Samuel
Poukázanie na špeciálne aspekty a definície energetickej bezpečnosti, najmä v oblasti zemného plynu. Súčasný stav a budúce trendy v novej architektúre európskej bezpečnosti. Analýza postavenia Ukrajiny v tejto štruktúre.