Current Status of Reporting System of a Product Responsibility - Dubcová, Gabriela, 1968-
Integrovaný systém marketingového kontrolingu (controlling). Systém reportingu na báze G4 GRI. Indikátory sociálnej dimenzie GRI G4 a produktová zodpovednosť. Indikátory produktovej zodpovednosti GRI G4 v praxi. Systém reportingu na báze integrovaného reportingu. Synergický efekt parciálnych reportingov - porovnanie integrovaného reportingu a parciálnych reportingov. Holistický reporting v rámci integrovaného reportingu. Proces implementácie systému integrovaného reportingu.