Ochranná známka a možnosti určenia jej hodnoty - Ďurinová, Ivona, 1964-
Význam hodnotenia ochrannej známky. Priblíženie postupu pri stanovení hodnoty ochrannej známky a metódy určenia jej hodnoty. Stanovenie hodnoty ochrannej známky na základe metódy licenčnej analógie.