<The> Use of the Category of Financial Indicators in the Area of Marketing Performance Assessment in Businesses in Slovakia - Grančičová, Katarína, 1967-
Prehľad najčastejšie uvádzaných a sledovaných marketingových ukazovateľov merania marketingovej výkonnosti; finančné a nefinančné ukazovatele. Identifikácia aktuálneho poznania a stavu v oblasti hodnotenia marketingovej výkonnosti v podnikoch na Slovensku - výsledky dotazníkového prieskumu z obdobia 11/2016-03/2017.