Social Innovations in the Field of Management Sports Subjects - Wallner, Jozef
Charakteristika sociálnej ekonomiky ako novovytvoreného sektora vo voľnom trhovom hospodárstve. Aplikácia metód sociálnej inovácie v oblasti športového manažmentu. Možné formy uplatnenia jednotlivcov na trhu práce. Aplikácia metód riadenia zmien v športovom prostredí.