Online Marketing Tools as an Important Part of Corporate Marketing Strategy - Hojdik, Vladimír, 1992-
Marketingová komunikácia ako súčasť podnikovej stratégie. Offline nástroje marketingovej komunikácie. Online nástroje komunikácie ako strategický aspekt podpory predaja: webová stránka alebo blog, sociálne siete (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn a iné), obsahový marketing (content marketing), PPC reklama, optimalizácia SEO, email marketing. Prípadové štúdie využitia online marketingových nástrojov v podnikoch: AT&T, SAP a Menučka.sk.