Alternative Approaches to Marketing in the Context of Responsible Corporate Behavior and Social Behavior - Kissová, Jana, 1979-
Špecifikácia alternatívnych prístupov marketingu podnikov v rámci spolupráce s neziskovým sektorom, a priblížiť tak spoločensky zodpovedný marketing a sociálny rozmer, ktorý prináša uvedené partnerstvo. Sociálne zodpovedný marketing a jeho súčasti: dobročinný marketing, sociálny marketing, fundraising.