<The> Shadow Economy as a Contrast Counterpart of Social Innovations - Deáková, Stanislava, 1974-
Tieňová ekonomika. Hlavné body tvorby tieňovej ekonomiky. Dodržiavanie pravidiel hospodárskej súťaže. Nedodržiavanie a vyhýbanie sa pravidlám stanoveným právnymi predpismi krajiny. Spoločenská zodpovednosť podniku prostredníctvom realizácie sociálnych inovácií.