Applying the Concept of Black Swan to Develop an Integrated Risk Model of Enterprise - Štofová, Lenka, 1989-
Risk management ako komplex procesov na redukciu pravdepodobnosti výskytu rizika a minimalizovanie jeho vplyvu. Využitie metód na analýzu rizika. Integrácia risk management modelu v podnikoch automobilového priemyslu na Slovensku.