Prínos sektora cestovného ruchu pre slovenskú ekonomiku - Gúčik, Marián
Východiská kvantifikácie cestovného ruchu. Štatistické vykazovanie cestovného ruchu v Slovenskej republike. Všeobecný informačný systém cestovného ruchu. Satelitný účet cestovného ruchu. Prieskumy spotrebiteľského správania.