Podnikateľská štruktúra vybranej hotelovej spoločnosti - Ištok, Michal
História hotelových spoločností. Hotelové spoločnosti a sieťové podnikanie. Výhody a nevýhody členstva hotelov v hotelových spoločnostiach. Podnikateľská štruktúra hotelovej spoločnosti.