Globalization and its impact on the standard of living in the SR - Antalová, Mária, 1952-
Vzťah kvality života a životnej úrovne; dilemy pri ich identifikácii. Empirická analýza vzťahov medzi procesmi globalizácie a jej individuálnymi dimenziami (ekonomickými, sociálnymi a politickými) a životnou úrovňou na Slovensku skúmanou na základe spotreby na základe údajov z obdobia 2001-2015.