New Aproaches in Company Innovation Management and Its Application in Slovakia - Kopkáš, Peter
Prehľad stavu a problematiky riadenia inovácií a súčasných podporných aktivít dostupných na trhu s cieľom zvýšiť inovačné kapacity malých a stredných podnikov, a tým aj ich konkurencieschopnosť. Predstavenie služieb a nástrojov zameraných na riadenie inovácií v MSP.