<The> Internationalization modes of production firms - Lesáková, Dagmar, 1949-
Špecifiká procesov internacionalizácie v malých a stredných podnikoch, ktoré začnú svoju medzinárodnú činnosť ešte pred budovaním stabilnej domácej pozície, a pre ktoré sa ujal termín "Born Global". Spôsob štandardizácie a adaptácie na zahraničné trhy v prvkoch marketingového mixu a identifikovať základ konkurenčnej výhody - výsledky empirického prieskumu medzi slovenskými "born global" firmami.