Čo deti? Majú sa kde hrať? - Halasová, Henrieta
V lete 2018 sa otvorí nový foodcourt, ktorý je prispôsobený spotrebiteľským trendom. Spojí sa stravovanie so zábavou a súčasťou nového foodcourtu budú aj detské zábavné koncepty. Foodcourt je inšpirovaný polyfunkčným mestským prostredím s príbehom.