Dobrovoľníctvo v rozvoji produktu mesta Košice ako cieľového miesta cestovného ruchu - Elexová, Ľudmila
Produkt mesta ako cieľového miesta cestovného ruchu. Možnosti využitia dobrovoľníckej práce v rozvoji produktu cestovného ruchu mesta Košice.