Migration of qualified workers in the context of creating knowledge-based economies - Rievajová, Eva
Príčiny narastajúceho odlivu mozgov v podmienkach znalostnej ekonomiky. Hospodárske dôsledky migrácie vysokokvalifikovanej pracovnej sily. Zmeny v migračnej politike hospodársky rozvinutých krajín.