Social Innovations as a Tool for Increasing the Competiveness of the Enterprise - Foltínová, Ľubica, 1975-
Definícia typu inovácií zameraných na sociálne inovácie. Charakterizácia udržateľnosti sociálnych inovácií a hlavné výhody a nevýhody ich využitia.