Kto sú zahraniční migranti Slovenska? - Šprocha, Branislav
Analýza štrukturálnych charakteristík zahraničných migrantov a ich prípadný vývoj v čase. Pojem migrácia. Zahraničná migrácia Slovenska po rok 1989.