Štatistické metódy v sociálno-ekonomickom výskume - teória a aplikácie - Vojtková, Mária, 1966-
Informácia o konaní vedeckého seminára Štatistické metódy v sociálno-ekonomickom výskume - teória a aplikácie v dňoch 10. až 13. októbra 2017.