V online nákupoch sme silní - Halasová, Henrieta
Slovensko patrí v stredoeurópskom regióne na špičku e-commerce. Až tri štvrtiny Slovákov, ktorí sa pripájajú na internet, na ňon nakupujú. Porovnanie počtu e-shopov v jednotlivých európskych krajinách.