Vybrané aspekty uplatnenia v profesii policajta - Baričičová, Ľubica
Poslanie policajného zboru a profesia policajta. Systém policajného vzdelávania. Prezentácia vybraných vedeckých zistení v oblasti výkonu policajnej služby. Motivačné faktory vzdelávania policajtov.