Využitie konkrétnych prvkov online marketingu v malých a stredných podnikoch - Bartoš, Adam
Porovanie využívania vybraných marketingových inovácií z oblasti online marketingu na Slovensku vo výrobných družstvách, ktorých primárnym cieľom nie je dosahovanie zisku, a ziskovo zameraných spoločností s ručením obmedzeným.