Manažérsko-právne aspekty vzdelávania a rozvoja zamestnancov ako ľudských zdrojov podniku - Treľová, Silvia
Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov ako prostriedok k dosiahnutiu flexibility, adaptability a proaktívnosti zamestnancov. Úzke prepojeie práva a manažmentu v oblasti vzdelávania zamestnancov.