History and Evolution of the Term "Social Innovations" - Kubica, Milan, 1958-
História a vývoj sociálnych inovácií. Sociálne inovácie v 19. storočí a v 20. storočí. Sociálne inovácie po roku 2000. Definícia pojmu sociálne inovácie.