Business Social Innovation - Matušovič, Martin
Súčasný stav poznania v oblasti sociálnych inovácií. Výskum podnikových sociálnych inovácií. Špecifiká a rozdiely v procesoch a efektoch sociálnych inovácií v porovnaní s klasickými inováciami.