Social Innovations in Practice - Rybárová, Daniela, 1967-
Problematika sociálnych inovácií so zameraním na zabezpečenie environmentálnej, ekonomickej a sociálnej udržateľnosti ekonomického rastu. Skúmanie efektívnosti sociálnych investícií v podnikovej praxi. Metóda obsahovo kauzálnej analýzy teoretických prístupov. Metóda čiastočnej indukcie a syntézy pri formulácii záveru na základe prieskumu formou dotazníku v konkrétnom podniku. Existujúcich štúdie v danej oblasti doplnené o metódu komparatívnej analýzy.