Dohoda o skončení pracovného pomeru z hľadiska podstatných náležitostí - Holub, Dušan
Analýza problematiky spojenej s dohodou o skončení pracovného pomeru na základe ustálenej judikatúry, ktorá poukazuje na možné aplikačné problémy, ktoré spôsobujú neplatnosť tohto dvojstranného právneho úkonu účastníkov pracovnoprávneho vzťahu.