Daň z pridanej hodnoty - Betáková, Jaroslava
Zmeny zákona o DPH v roku 2018. S účinnosťou od 1.1.2018 dochádza k zmenám zákona (č. 222/2004 Z.z.) o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Ku dňu spracovania príspevku novela zákona nebola uverejnená v Zbierke zákonov. Ilustračné príklady.